EestiEnglishRussian

2023 oli võimas aasta

2023 on olnud üks võimas aasta! Kuigi alustasime ja ka lõpetame 2023. aasta 23 kauplusega, läbisid 6 kauplust uuenduskuuri.

Allpool leiad galerii, et võrrelda uusi kaupluseruume vanadega.

Tartu mnt vintage Humanas toimus remont ning pood on valgem ja helgem kui kunagi varem.

Uutesse ruumidesse kolisid Vikerlase ja Valga Humana. Keskus ja korrus jäi mõlemal kauplusel samaks, kuid ostlemisruumi tuli juurde.

Suuremad muudatused toimusid kolme Tallinna kauplusega

Narva mnt Humana kolis paarsada meetrit Tallinna Ülikoolile lähemale ning asub nüüd Ekspressi majas, Narva mnt 13. Avaramad ruumid tähendavad suuremat kaubavalikut ning ruumi jagub ka kodutekstiili väljapanekule.

Mustamäe Humana, mis kevadel tähistas 22. sünnipäeva, pidi suvel ruumid vabastama, sest maja läks lammutamisele. Uue poepinna otsingud tõid Humana järjekordselt ülikooli külje alla, seekord TalTechi lähistele Sõpruse puiesteele.

Uut kodu otsis ka Kotzebue kauplus ning aasta lõpus sulges Kotzebue ning avas Aia vintage Humana uksed. Aia pood on esimene Humana kauplus Tallinna vanalinnas ning hetkel ka ainus kaminaga Humana.

Lisaks muudatustele kauplusteketis toimusid arengud ka riidekogumises
Novembris täitus maagiline number – Humana riidekogumine jõudis 15 miljoni kilogrammini.
Koostöös Tallinna Jäätmekeskusega paigutati Tallinnasse 20 uut, kaasaegse kujundusega riidekonteinerit. Samuti hakati taas riideid vastu võtma Põlva jäätmejaamas.

×

Liitu meie uudiskirjaga

Ole esimene, kes saab infot meie pakkumiste kohta.